Thursday 30 May 2013

Пиратска кутийка за рожден ден


Днес Ива, близка на сърцето и душата ми приятелка има повод да празнува. Тони, Тони- Белята става на три годинки. На майка и син желая безмерно щастие и любов, усмивки и смях и безкрайна веселба. Нека детското пламъче да грее и огрява голямото семейство и батко Тони освен пакостлив да бъде и грижовен... да помага в пакостите и на Нико ;))) 
Темата на празника им е морска, затова и картичката е такава. Имах чудесен лист хартия с весели пирати и хич не съжалявам , че го оползотворих за случая- получи се разкошно!


























Wednesday 29 May 2013

"Подари мъничко вълшебство''






Преди седмица и малко Вяра се свърза с мен с въпрос дали имам желание да се включа в благотворителния базар "Подари мъничко вълшебство", който ще се проведе във Варна.  Единствената причина да се замисля за момент беше с какво да участвам... По ред причини налични 'творения- произведения' нямам. В същото време работех по идеята за албуми на една прекрасна майка <3 Експериментирах и заради това имах два варианта на един албум ;) Този , който ще покажа днес е за базара със съдействието на мама Миряна <3 






















 На всички малки и големи малчугани- Весел празник! Деца, радвайте се и ни радвайте ежеминутно! Вие сте слънцето на небето и светлината в сърцата ни! На базара желая успех и увереност занапред! 






Sunday 26 May 2013

Аксесоари за кръщене


С Канели, майката на днешната героиня се запознахме на работилничката в Двете елши. На молбата и' да изработя диадема и фиба за малката Йоана по повод ктъщенето и'  нямаше как да откажа. Радвам се че отделих малко време за тези аксесоари в бяло. Те разчовъркаха вдъхновението ми и разпалиха пламъка по- силно... ще се убедите скоро ;) 











Регулируемата ластична лента декорирах с две ръчно изработени цветя.За тях ползвах изкуствена коприна и дантела с акцент от перла и кристален орнамент. Ако знаете колко е красива Йоана по природа и колко сладка стана с тази диадема. Нямам търпение да я видя нагиздена и с тоалета ;) Оказа се, че съм забравила да снимам фибата, но тя е подобна на копринената роза с перла. Аз и момчетата ми ( те имаха честа и удоволствието да се запознаят и скрат за малката госпожица ;) желаем силна вяра и безкрайна красота за Йоанка!

Monday 20 May 2013

Честит рожден ден , Селин!


Здравейте, приятели. Очертава се топла, слънчева и пълна с усмивки седмица. Аз започвам с куп  проекти, кой от кой по- приятни. Настоящият не е от тях... не че не е така приятен- напротив! Да работя по него беше удоволствие защото хартийте са невероятни и чудно ефектни. Причината да спомена проекта като изключение е , че е правен за рожденичката може би преди месец ;) Изчаквах да мине празника за да не разваля евентуално някоя изненада. На малката Селин желая приказно детсво съпътствано от много мечти. Днес попаднах на нещо, което много ми хареса и сега по спомен ще си го преведа като пожелание към всички малки човечета- Докоснете звездите, танцувайте с феите и говорете с луната!

























Wednesday 15 May 2013

Албумчето на Мария
































Албумчето на Мария, правих преди време... Процеса беше изключително приятен. Гледайки отстрани, повечето хора си мислят, че да се стигне до настоящата визия за нещо не е нужно много, но не е така. В търсене на оригинални решения мога да се загубя с дни в хартийте и лепилото... Радвам се че поръчителката хареса албума! Много се радвам ;) Прасковено розовите хартии са идеални за бебешки проекти. Къдрички, панделки и пеперуди са на почит! Поръчителката искаше да изпишем ирландска орисия в албума, както и малка закачка на гръбчето. Получи се! Аз си го харесвам албумчето. Ако и на вас ви харесва, може да го споделите- насреща съм! Усмихнато утро от мен!

Sunday 12 May 2013

Книжката на Борис


Книжката на Борис ще събере всички топли пожелания и сърдечни орисии по случай вече миналата му погача. Трябваше да се откъсна от бебешките албуми за момент и по собствена преценка експериментирах с хартиени торбички. Радвам се , че го направих, защото вече се поизчерпах  в "албумоправенето". Обожавам да работя с амбалажна хартия. Харесвам текстурата и цвета и... толкова е универсална ;) Комбинирах я с два десена от блокче с дизайнерски хартии. Джобчета и етикети има навсякъде...







































Нека бебе Борис бъде орисано да расте в здраве и с усмивка, да носи слънцето в сърцето си и късмета в джоба си, да има верни приятели и щастливо семейство!

Wednesday 8 May 2013

Албумчето на Ради


Мили хора, имам толкова снимки за споделяне и никакво време да го сторя... Албума на Ради е сред тези, които правих наскоро , и който не залежа като снимки в папка " за публикация ". Много се радвам на момчешките албуми, дали защото още не съм спретнала по един на моите юнаци , не знам... А ето го и него, цял целеничък:





























Хартийте, които ползвах си ги купих от Елшите преди време и сега си давам сметка, че не съм сбъркала. Прекрасни са! Дано имат още защото смятам да ги прилагам пак :)
Ако поръчителката се разпознае в този албум, моля да ми пише ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...