Thursday 30 August 2012

Малка скрапбук картичка {Mini Scrapbook Card}


Тази картичка е създадена с огрооомно закъснение, но с мнооого любов. Тя е анонс за прекрасно събитие- раждането на първородния ми син Алек ( той вече е на 5). Разглеждайки с носталгия дигиталните рамки, за които от месеци нямам никакво време, забелязах, че Крис е привилегирован и има дигитална анонс картичка за разлика от батко си. Грабнах се в ръце и направих тази, която виждате... Резултата много ми хареса и ще повторя ;) 







А ето какво се крие между дебелите корици:










Моментите с раждането на синовете ми са най- щастливите в живота. За това е виновен и баща им, който си търпи наказанието ежедневно ;) Не искам да пропускам и миг от живота си, не искам да забравя и сецунда от него. Искам да се връщам към спомените си винаги , когато пожелая и затова ги пресъздавам във вид удобен за целта. Където и да съм тези мини картички ще бъдат с мен и няма да се притеснявам дали ще се измачкат, защото нищо не би могло да  развали скритите за  кориците от мукава спомени...





... Яла баб лук, приказката е до тук ;)



 Предизвикателството , в което ще се включа:   Simon Says.....ANYTHING GOES !

13 comments:

Alanaa said...

Чудесна идея и страхотно изпълнение.

BEARKIS said...

Този път аз ахвам...знаеш какво имам предвид!Чудесна е идеята ти,определено ще я опитам някой ден,когато си подредя всички снимки(!),а ти продължавай с вдъхновение...и наказание на някой те групата!!!

Le said...

Прекрасен емоционален израз, преекрааасен!

kami_bonbona said...

Колко сладък спомен :)))

Jingle said...

What an awesome mini album/card! I absolutely LOVE the cover! The star with the charm looks amazing! Thanks so much for playing along with us over on the Simon Says Stamp Challenge Blog!

Диляна said...

Ах, прекрасна картичка и още по-прекрасен пост, Вили :–) Твоите момчета са щастливци с майка като теб... да му мислят снахите след време :-D

CraftyEllie said...

Вили, прекрасен емоциоанлно зареден постинг и чудесно изпълнение на картичко-албума. Никога не е късно човек да си спомни за най-прекрасните мигове в живота му, а когато може и да ги онагледи така - още по-хубаво!Не си единствената, която след години стига дотам - да подрежда/прави албуми и т.н...ако знаеш, при мен колко снимки залежават, но все си казвам, че един ден ще им дойде времето:))Важни са спомените, а те не избледняват!

VioletCloudlet said...

Момичета, искрено ви благодаря за милите думи. Тази картичка ми е така свидна, че с всеки ваш коментар събирам кураж и за следваща.

Tania said...

Много,много емоционално и красиво!

Маги said...

Прелест, Вили! Ти си мама мечта! :*

Toni said...

Прекрасно албумче и прекрасна публикация! Само жена, която е раждала може да те разбере напълно и го пожелавам на всяка жена!!!!!

Мария Стоянова said...

Да са ти здрави и много щастливи и двамата синове Вили и вие със баща им покрай тях, за да им се радвате и подкрепяте. Картичката е прекрасна, със сигурност и аз ще последвам примерът ти и ще направя и на моя син една :-) Благодаря за чудесната идейка.

Joy said...

Oh absolutely gorgeous, I am in total awe of this creation... thanks for joining us at Simon Says Challenge blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...