Tuesday 21 August 2012

Брошка 'Мустак' {Moustache Pin}



Голяма забава предстои... направо смях! Много весело ни беше с тези брошки и цял ден снимки правихме. С вас ще споделя съдържателното за да не ви отегчавам с личното. И ако обикновено пожеланията към вас си ги оставям за финал, то днес ще започна с тях 'Весел ден!'



Това е едната от двете брошки, които направих. Използвах черна дантела и трико- черно и цикламено за гръб. Ефекта върху дрехата е поразителен. Накарах всички баби наоколо да се усмихнат широко, а децата, децата се редиха на опашка да се кичат ;)






За да подчертая ефекта на черната дантела смених 'подплатата' с цикламена, която използвах и за гръб.

Ако един мустак носи толкова радост на света, склонна съм да шия по цял ден ;)

6 comments:

CraftyEllie said...

Хахах тия мустаци ще се котират много през ноември, особено на Запад. Започвай да ги правиш в промишлени количества, имаш време :) Пък и ще веселиш народа около себе си. Какво по-хубаво от това! Весел ден и на теб!

Маги said...

Хихих, сигурна съм, че е било голяма забава!И от мен весел ден!:)

VioletCloudlet said...

Happy day ;)

isi said...

Такива мустаци гледах в чужди блогове и различни сайтове от всякакви материали-наистина пада голяма забава...великолепно си се справила...е повече ми допада черната половинка!

VioletCloudlet said...

Аз имам слабост към мустаците... преди време правих пропсове за снимки, една от първите ми картички е с главно действащо лице- мустака, сладки бисквитки мустачки също съм правила... редно е и с брошка да се закича ;)

isi said...

Хи Хи супер!Страхотна си!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...