Monday 27 August 2012

Романтично Пикник флагче {Vintage Picnic Banner}



Седмицата ще започна с нещо романтично, малко винтидж и много ретро. Изцяло завладяна от 'чуждата' култура създадох пикник флагчето, което е предмет на днешната публикация. За съжаление природата за нaс е даденост, която не ценим, не уважаваме и на която не знаем как да се любуваме. Рядко си организираме пикници било то в планината, било то в градския парк. А идва есента- най красивият сезон, пълен с цвят и сериозна предпоставка да поставим началото на едни вълнуващи пикник уикенди. Това е третото флагче, което правя (първото беше коледно, а второто ших за рождения ден на Алек) . Използвах чувствени цветове, характерни за винтидж-а. Намерих малко плат  с прекрасен десен и го оползотворих почти до края...



Толкова ми хареса тази стена от къщата, с окачената на нея стълба ( то на вилата стълби да искаш ;), че не се сдържах и я превърнах в част от антуража. 



... една от малкото сполучливи снимки в по- близък план. Искаше ми се да не се загуби идеята за флагчето и да се види шаренията на десена. Ако още не съм го споменала, тази пикник- парти декорация е двулицева. Така веейки се завързано на клоните флагчето няма да се 'губи' и прозира. Междувременно , ако партито го налага, то може да се ползва от едноцветната страна.




Дано съм внесла настроение и цвят в началото и на тази седмица. Предстоят интересни публикации, така , че хвърляйте по едно око ;) И не забравяйте, че от днес при Маги може да свалите и последната трета част от хартиите на импровизирания ни блог- хоп.

6 comments:

BEARKIS said...

Очарована съм от екстериорното ти решение!!!Желая ви много семейни пикници!!!

Маги said...

Очарователни флагчета, Вили! Направо ми се прииска да отида на пикник... или пък да ти дойда на гости на вилата ;)

VioletCloudlet said...

... аз предлагам да дадем стълбите на Ели, а ние с теб да отидем на пикник ;)

Ири said...

Не помня кога за последно ходих на пикник, твоята публикация ми напомни, че е време да си организираме такъв :). Флагчето много ми харесва!

VioletCloudlet said...

Ири, есента е чудна за целта. Цвят, смях, хапване... лека организация от мен ;)))

CraftyEllie said...

Чудесно флагче, създава такова хубаво настроение! Платът наистина е супер, "грабна" ме веднага! Уви, съвсем права си за природата ни и това как не я ценим :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...