Saturday 15 September 2012

Сладка Винтидж Диадемка { Cute Vintage Headband }



Ако сте се чудели какъв да бъде аксесоара за онагледяване на всеки изминал месец, на всяка рождена годинка на вашето момиченце- ето го и моето предложение. Понякога ми се иска да имам и дъщеричка ( освен двете мъжки бухалчета у дома ;) за да мога да се наслаждавам на албум от снимки проследяващи развитието и във всеки месец, годинка, празник, накипрена с тази лента за глава... Радвам се обаче, че поне имах възможността да заснема желаната снимка с дъщеричката на една дружка- Ема.



Ема ми е слабост! Неимоверно сладка е и е от децата, които ти се иска да гушкаш и щипкаш, но неееее тя не е от тези , които го позволяват ;) Има си характер и именно заради това исках да е модел на тази ми диадема. Харесва ми комбинацията между двете- бандитка закичена с романтична китка ;) А ето я и самата китка:




Използвах неимоверно нежна дантела в пастелен, телесен тон и ластик  с опция за регулиране. Така диадемата може да бъде носена както от новородено, така и от голяма госпожица като мен ;) Цвететто съших от различни по големина кръгли парчета плат. Съветвам ви, правите ли такъ в вид цвете да се отдадете сляпо на експериментите, да комбинирате различни материи и ще се изненадате от резултата.




И ако смятате, че малката сатенена панделка с перлата не си е на мястото - лъжете се! Тя се пада отстрани на главичката и снимайки само в профил се забелязва и внася търсения ефект на оригиналност.
Вярвам съм ви впечатлила. Вярвам , че противно на общоприетото мнение есента е любимия ви сезон и мрачното време навън не носи досада и тъга. Приятни почивни дни!

10 comments:

Маги said...

Чудна китка и невероятно сладка Бандитка!

Мария Стоянова said...

Уау ... уникално нежна и красива, а малката сладурка е голям бонбон :-)

BEARKIS said...

Правя подобно червено цвете и ще те послушам,имах колебания относно смесването на материи...досега.Балгодаря за удоволствието!!!:))

Rossi said...

Много нежна, много красива и много изпипана...

VioletCloudlet said...

Благодаря дами... вашето мнение е ценно за мен. BEARKIS, сега завърших цветето на друга диадема в което съм комбинирала черен и сив сатен, както и черна дантела... резултата е магнетичен- сивото се слива с черното но по свой си начин и ефекта е УАУ!

Диляна said...

Ах, каква е прелест - и диадемката, и Ема :-)

bairozan said...

Харесва ми изборът на дантела за диадемката, а дискретният й цвят откроява яркото цвете още повече. Съгласна съм, че трябва да се експериментира с комбинирането на различни платове - опитвала съм с дънков плат + тюл, вълнен филц + дантела - много е ефектно!

CraftyEllie said...

Вили, пак се е получило страхотно цвете и цялостният вид на диадемата е очароватлен! Да ти кажа - няма гаранция, че ако имаш момиченце, ще ти дава да я кичиш така...поне не през първите години :)) Моята фея дава само да и вържа косата, ако е на плаж. Всички станали аксесоари само трупам с надежда за вкарването им в употреба някой ден :)

Miss Emerald said...

Ох, пак съм възхитена, очарована и истински магнетично привлечена от това твое творение! Имаш си и възхитителен модел!
Кога ли ще се наканя и аз да спретна нещо подобно за моята госпожица? Толкова да исках дъщеричка, сега я имам, а за срамота все още нищо не съм й направила! То вярно, че косичката й все още никаква я няма, но едни такива диадемки биха й стояли все пак добре!

Veselina said...

Много стилно и много красиво, Виолетово облаче! Страхотна диадемка! Поздравления за оригиналната панделка! И аз като си нямам момиченце, а две момчета, използвам за модел племенницата ми, която скоро навърши годинка.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...