Tuesday 25 September 2012

Подаръчна торбичка с панделка { Gift Paper Bag with Ribbon}



Привет във Вторник. Предстои по- дълга от обичайната работна седмица, но за това ние сме си виновни ;) Ще се радвам ако внеса малко цвят и разнообразие в нея с този си пост. Предлагам ви подаръчна торбичка, която оставям на вас да напълните с каквото искате. 
Подобно на предишната и тази е скроена и направена на ръка. Ползвах основно амбаланжа хартия... силно вдъхновяваща е за мен и както ще видите занапред доста я обичам. Комбинирах свежи цветове и десени. Акцентирах върху дръжките с голяма розова панделка. Направих и джобче за скрито пожелание, а може и послание или просто телефонен номер, защо не ;) Изобщо подходих с чувство и настроение, които са ме лишили от компанията си тези дни, но не се плаща... колелото се върти .





















Този проект ще включа в чудното начинание на авторите на страхотно вдъхновяващ сайт...

Click here

4 comments:

FanyCraft said...

Много е свежарска!:)Аз също съм голям фен на амбалажната хартия. :)

Диляна said...

Вили, страхотна е! Аз съм голям фен на торбичките за подаръци и ги предпочитам пред кутиите :-) Още от едно време си събирах всички торбички след някой рожден ден и имаше период, в който наброяваха над 50 :-) Такава като твоята обаче не съм имала, явно никой мой приятел не е бил толкова креативен :–)

Miss Emerald said...

Вили, явно не си сама в обичта си към амбалажната хартия, защото и при мен носи много емоции, но ти си успяла да й придадеш толкова невероятно красив вид! Великолепна комбинация се е получила!

Мария Стоянова said...

Вили, страхотна идея - много, много благодаря за нея. Сега даже ми хрумна, че мога да използвам всъчката си скрап хартия по такъв начин.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...