Monday 10 September 2012

Картичка със хризантеми { Paper Card With Chrysanthemums}



Привет в този чуден Понеделник. Обзел ме е ентусиазъм и авантюристичното чувството за всяко ново начало ( но за тези неща нама да говоря сега). С най- топли и сърдечни чувства се захванах с картичката на едно прекрасно дете, искащо да каже " Благодаря ти , бабо! ". Смятам че се получи. Ще видим какво ще каже и баба ;)




Използвах перлен картон за тялото на картичката. Амбалажната хартия винаги съм я харесвала, ето че намери място и в този проект. Хризантемите си ги направих сама! Горда съм с това, защото преодолях притесненията си в тази посока. 




Не мога да скрия пристрастията си обаче към малките перлени 'пъпки', които придават на картичката нотка закачка.







Имах пълната свобода, а според мен нелеката задача, да избера пожеланието и надпиша картичката. Исках да е стих за баба, в който да се говори за любов и китки:





... ето това е тя- картичката на Лора и нейната баба ;)

Ще ми помогнете ли да избера предизвикателство , в което да я включа ?

Първото ще е : Забавлятелство Единадесето "Боц от тук, боц от там...копчето заших си сам"

13 comments:

Pepi said...

много е хубава и чудесно направена, колко ли ще се зарадва тази баба!

Miss Emerald said...

Оооо, прекрасен жест е направила Лора за своята баба, която е повече от сигурно какви дълбоки емоции ще изпита при получаването й! А ти си се справила повече от великолепно с тази задача и си сътворила една наистина прекрасна картичка! Всичко в нея е изпълнено с дълбочина и чувство!
За предизвикателства не мога да помогна, защото самата аз им изпуснах краищата на всичките. На прима виста се сещам, че в Забавлятелството този път са на тема шевове, а твоите са прекрасни, така че можеш да се присъединиш към забавлението при тях.

Диляна said...

Вили, чудесна е картичката! Ще излъжа ако кажа, че не ме трогна дотолкова, че накрая, когато прочетох и пожеланието от вътрешната страна се просълзих. Аз загубих преди години своята баба, но част от мен завинаги ще е изпълнена с любов към нея :-)

Маги said...

:) Чудесна работа, Вили!Цветята са станали като истински!

Vili M. said...

Прекрасна картичка с прекрасни цветя! Изключително стилна картичка, Вили, сигурна съм, че получателката ще бъде трогната. Покажи ни как правиш чудните цветя :)

Kati said...

Искам и аз такива хризантеми, страхотни са! И цялостно ми хареса бабината картичка, убедена съм че бабата ще е на седмото небе.

Addii said...

Очарователна картичка!Прекрасна е,много ми харесва цветовата комбинация,която си използвала.

Стефка said...

Вили, трогателна картичка и надпис, който казва всичко, няма как баба ти да не се разчуства до сълзи от радост!

VioletCloudlet said...

Много сте мили <3 Обещавам да направя урок за хризантемите ( след като направя друг обещан за рози ;)

VioletCloudlet said...
This comment has been removed by the author.
Mila said...

Вили, на 100% си изпълнила задачата ! Картичката е изключително стилна и нежна! И цветята много, ама много ми харесват !:)

CraftyEllie said...

Вили, страхотна е! Извънредно стилна..очарована съм и знам, че няма начин и бабата да не бъде!

KalySto said...

Много нежна и стилна! Харесва ми контраста,който си постигнала в текстурите с амбалажната хартия, а и хризантемите и пъпките са прекрасни!Благодаря,че ги сподели в Забавлятелството!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...