Sunday 12 May 2013

Книжката на Борис


Книжката на Борис ще събере всички топли пожелания и сърдечни орисии по случай вече миналата му погача. Трябваше да се откъсна от бебешките албуми за момент и по собствена преценка експериментирах с хартиени торбички. Радвам се , че го направих, защото вече се поизчерпах  в "албумоправенето". Обожавам да работя с амбалажна хартия. Харесвам текстурата и цвета и... толкова е универсална ;) Комбинирах я с два десена от блокче с дизайнерски хартии. Джобчета и етикети има навсякъде...







































Нека бебе Борис бъде орисано да расте в здраве и с усмивка, да носи слънцето в сърцето си и късмета в джоба си, да има верни приятели и щастливо семейство!

5 comments:

Handmade_by_MaDe said...

Невероятна книжка!Толкова много ми хареса идеята да ползваш хартиени пликове...върхЪТ :)!Поздрави и спокойна нощ :)

bairozan said...

Неуморна си - пак нова и много оригинална идея. И изобщо не личеше да си се поуморила от правенето на албуми, ами идеите ти бяха неизчерпаеми :)

Елица said...

Безкрайно приятно се е получило - нежно и уютно местенце за благите пожелания. Много ми допада този естествен привкус, който носи книжлето! поздрави!

Miss Emerald said...

Ето ме и при теб! Да не си помисли, че ще те пропусна? Неее, няма да направя такова нещо при условие, че ти си сътворила истински шедьовър! С трепет разглеждах отново и отново снимкити и знаеш ли колко ме е яд, че не съм имала възможност да го видя на живо!

Sophie said...

Ехааа, ти направо ме разби с тези пликова, супер креативна си, поздравления! Тъкмо имам един пакет нови пликове и се чудих какво да ги правя...ще взема и аз да се пробвам с тях, че отдавна се каня нещо за детето да направя :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...