Sunday 9 June 2013

Албум за братчета близначета


Какво да ви кажа... идеята да създам албум за Ади и Нико ме вдъхнови до толкова , че мира не ми даваше докато не го завърших ;)






























 Хартийте са разкошни. Препоръчвам ги . Цветовете са красими и наситени. На вътрешните корици има джобчета за писъмца, катрички, снимки... Всеки лист е прегънат образувашки малка страничка за бележки. За всяко от момчетата има местенце за първата снимка и страничка с родилните данни. В края на албума предвидих място за изписване на името от детето, тогава когато започне да пише- по една страничка за всяка буквичка ;) 
Не е нужно да казвам , че този албум ще е вдъхновение за друг подобен... за моите момчета Алек и Крис. Нямам търпение да го подхвана, но нека първо изпълня поетите от мен задачки ;) Желая ви приятна неделна вечер и усмихната работна седмица.




5 comments:

kami_bonbona said...

Вили, този е най- невероятния ти албум! Влюбена съм в него и ще си взема и аз хартиите. Браво, наистина се вижда с колко любов си го направила <3

Miss Emerald said...

Вили, всеки твой албум носи радост и удоволствие не само на получателя си, но и на всеки, който дори само го види. Този път удоволствието е умножено по две! Страхотен е!

Маги said...

Страхотен, страхотен, Вили! Сигурна съм, че малчуганите ще го оценят, когато пораснат. :)

Dess V said...

Прекрасен е! Чуден, много весел и интересен! Браво Вили! Това е едно прекрасно кътче за мили спомени и мигове! =)

Bo said...

Разкошен албум за дундьовци! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...