Friday, 11 March 2016

"10 години заедно" или албумът на Соня и Димитър/ Love Scrapbook Album


Голямо удоволствие ми доставя разглеждането на тези снимки. Поръчката изпратих неотдавна за Америка. Соня искаше да изненада съпруга си с този скрапбук албум, но мисля, че изненадата вече не е изненада ( изхождайки от снимката, която получих) ;)
За 10 години заедно доста спомени са се понатрупали и знам, че алумът ще бъде запълнен с невероятни снимки от пътешествията им. 
Накратко албумът е с корици (22/22 сантиметра) от мукава облечени и обшити с декоративни дизайнерски хартии, дантела... Прихванат е с метални халки, които позволяват отваряне, разместване и добавяне на съдържание. Висящата декорация е ключ ( чиста символика) и етикети с думите: любов, грижа, приятелство. Декоративните елементи се въртят около любовта и времето прекарано заедно. Албумът се завръзва със сатенена панделка. Отваряйки го съдържанието накратко е 4 основни листа от бирен картон, 2 дълбоки джоб листа с издърпващи се панели и похлупаци, както и един ( първият ) панел хармоника. Има много джобове и сгъвки, като по този начин внасям разнообразие и възможност за поместването на повече снимки. Общия брой снимки, които може да бъдат поместени в албума са 37-45. Акцените са обвързани с любимата им песен, датата на сватбата и 10-те години заедно. Има местенца за бележки, които ще засилят емоцията около конкретния момент от снимката.

Любов ли е, албум ли е ?!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...