Thursday 13 December 2012

Коледен скрапбук албум { Christmas Scrapbook Album}


Този албум стои готов поне от две седмици, и търпеливо си чака представянето. Идеята ми е тази Коледа да правя МНОГО семейни снимки и да запълня всичките 25 странички с тях. Исках всяка страничка да е посветена на един ден от месец Декември... до настъпването на Коледа, но май ще търпи промени ;) Ако ви заитригувах и грабнах с идеята, то може да я реализирате безпроблемно. В предаването "Денят отблизо с Мария" направих демонстрация за създаването на подобен. Тъй като не мога да отрежа само тази част от предаването , бъдете търпеливи и изчакайте момента в който врати отваря коледната ми работилничка... ( някъде около един час след началото ). А ето го и самият албум:



















За направата на албума използвах бирен картон за кориците и опаковки от компакт дискове за вътрешните страници. Декорирах с цветни хартии , някои от които са от рекламен каталог. Използвах пайети, панделки, салфетки... На задната корица оставих джоб за компакт диск, в който да запиша коледните тържества на децата и филмирам идването на дядо Коледа у дома ( дано само не ни пропусне ( :  ) За красота закичих албума и с малко симпатично моливче, предварително облепено с цветно тиксо. Има още работа по него, но е малко. Ще пълня със снимки и ще вписвам скъпи спомени.


Албума ще споделя в таз месечното предизвикателство на Двете Елши- Коледа идва!

6 comments:

Toni said...

Чудесно албумче!

Маги said...

:) Хехе, много сладко и мило, Вили! Поздравления за идеята!

Didi Georgieva said...

Ще се възползвам със сигурност от прекрасната идея!Албумчето е невероятнооооооооооо!!!

Ivaalex said...

Това с опаковките от дискове е повече от добра идея... исках преди време да си направя тефтер за билки, със малки мостри... ти ми даде една почти готова възможност как да стане това. Какво значи бирен картон...

VioletCloudlet said...

Ива, ако съм в основата на някоя твоя идея ще се радвам много ;))) А за бирения картон- това е по- твърд картон, който се намира в специализираните книжарници. На времето , в университета, от него правехме макети ;)

Spasy said...

Харесва ми чудесен е !!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...