Wednesday, 20 March 2013

Сватбен албум { Wedding album }


Сватбеният албум, който ще покажа днес, беше като предизвикателство за мен! Поръчах си подобаващи за целта хартии, въоръжих се с търпение, което ми беше повече от нужно, тъй като бях в период на липсващо творческо вдъхновение.... човек има и такива моменти и за съжаление не може да ги контролира, или поне аз не съм се научила да го правя :) Исках да е специален, личен и силно чувствен! Розите превзеха кориците. Добавих дантела, сатен, панделки, перли и кристали, пайети... Решението за вътрешните страници е малко разчупено. С цел да редуцирам от цената декорирах 4 страници, а останалите 24 са от перлена хартия:... И така, в тази дантелена кесия е скрит албума за Габриела и Стефан! Горчиво за младоженците!!!

11 comments:

Маги said...

Прекрасен и нежен! Хартиите на Прима са идеални за такива поводи. :)

Miss Emerald said...

Вили, с какво нетърпение очаквах тези снимки! Великолепен е! Хартиите допринасят не малко за красотата, нежността, романтичността му, но и всеки друг детайл, който си добавила е не по-малко "виновен" за крайния резултат. Хич не си личи, че си нямала чак такова вдъхновение, напротив!

arcadia said...
This comment has been removed by the author.
arcadia said...

Великолепен албум! Нежен, стилен, романтичен... Респект!

Toni said...

Прелестен е! Толкова нежен и красив! Личи си труда и си заслужава!!!

Handmade_by_MaDe said...

Едно малко вълшебство събрало толкова много красота!Прекрасен...

honey_bunny said...

Вили, майсторска изработка и страхотно вдъхновение! :))) <3 Красота!
И на мен темата за прасковена/сьомга сватба ми е още прясна, прясна... :)))) Украсата отвътре е напълно достатъчна и много ефектна! <3 Цветето на корицата е невероятно! Браво, браво! :)))

VioletCloudlet said...

Ех, колко сте мили! Благодаря ви!

krechi said...

Разкош! Прекрасни хартии, дантела... Цветето е убийствено!

Hristovica said...

Вили, страхотен е!Разгледах снимките внимателно, прочетох написаното, но не успях да схвана как ще редуцираш цената на нещо толкова безценно :о))) Много, много ми хареса.

BEARKIS said...

Адмирации за красивото изпълнение,което винаги ще топли душите на двамата влюбени!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...