Sunday, 5 January 2014

Семеен скрапбук албум I { Family Scrapbook album I }


Радвам се , че имах възможността да направя този албум. Радвам се, че поръчителката ми се довери и осигури всичко необходимо като снимки и материали, с които да запълня албума. Така се работи по- лесно, въпреки че и предизвикателството е по- голямо. За милионен път ще споделя, че ако искате да изненадате някого до сълзи това е начина. Скрапбук албумите набират популярност и у нас със своята доза сантименталност и разкош. Многото джобчета, сгъвки и прегръдки крият какви ли не изненади, какви ли не спомени... С  часове може да се ровиш в миналото и да се смееш със семейството. Тук освен снимките място си намериха доста писма, послания, стихове, пожелания... 
Семейството не е просто нещо... , то е всичко и го казвам уверено не само заради своето си разбиране, а и заради това, в което ме накара да повярвам и поръчителката. Дай Боже всекиму токлова любов, усмивки и щастие! 
Албума е голям, доста обемен и пълен с изненади. Убедете се:... Това е само малка част от снимките с които ще покажа албума. Една публикация няма да ми е достатъчна и заради това реших днес да покажа как изглежда отвън. Отвътре ще го сторя скоро... с изчерпателен снимков материал.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...