Monday 12 May 2014

Брой до СЕДЕМ- албумчето на Алек { Alek's first seven years album }

Ако ви кажа, че това е най- дълго правеното от мен албумче няма да излъжа. Изхождайки от миниатюрните му размери се чудя защо се получи така, но отговора е много прост- защото е за моето момче, защото се загубих в идеята и в спомените... защото така е трябвало да бъде.
Тази година Алек ще стане на седем. Тя е важна за него, важна е и за мен. Предстоят му куп нови емоции, които ще документирам когато му дойде времето. А до тогова ще броим до седем ;)
Албумчето, което обхваща тези седем годинки е тип акордеон. И представа си нямате колко оригинално и интересно е представянето на спомените в него. За всеки рожден ден предвидих място за снимка и кратък текстови фрагмент. Ползвах тежък крафт картон за вътрешните страници и бирен за кориците. Декорирах с шарени хартийки, като важно за мен условие беше да са с лъвчета- няма по- горд със зодията си човек от Алек! Отпечатах кратко пожелание на гръбчето, което да му 'държи топло' за цял живот ;)
















































За седмата годинка съм подготвила кратки въпросчета, върху които да размишляваме през годините. 
Убедих се, че за големите спомени не трябват големи албуми. И малките вършат работа, и те чар носят! 

7 comments:

bellnell said...

Вили, невероятен албум, с много настроение и оригинална идея!Страхотна си, радвам се, че те познавам!

FanyCraft said...

Прекрасен е :)

Addii said...

Чудесен албум !Прекрасен е !

Диляна said...

Алек е едно щастливо момче с майка като теб, Вили! Да са ти живи и здрави и двете момчета и много да те радват :) А албума - както винаги перфектен! :)

Kati said...

Вили, страхотен албум и много мили спомени. Моето момче направи 7 преди няколко дни и като се замислих колко бързо излетяха тия годинки...така ще излетят и следващите. Трябва да взема пример от теб и да забъркам и аз някое подобно, макар и далеч от твоите красоти. Милите спомени ще ни топлят някох слънчев ден, когато сме побелели и остарели :)

VioletCloudlet said...

;))))))) <3

Маги said...

Наистина е очарователен, Вили! Толкова любов носи, прекрасен е! Алек е щастливец.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...