Friday 23 May 2014

Персонализиран сватбен албум { Personalized Wedding Photo Album }


Сватбата е спомен за цял живот. А тези ценни спомени трябва да бъдат съхранени подобаващо през годините. Персонализираният сватбен албум е чудесна възможност. Той е и прекрасен подарък към младоженците. Тогава, когато е и ръчно сторен той е безценен!

Албумът за Ивона и Божидар е поръчка от моя дружка. И въпреки , че сватбата беше морска, Соня реши той да не е продължение на избраната тематика, а да е романтичен  като  сестра й в приказната бяла рокля.

Структурата  е опростена. Кориците са умерено декорирани и максимално функционални. От вътрешната си страна имат джоб за поканата и някоя и друга сантименталност под формата на писмо или картичка.
Размерът на албума по корица е 21/27 сантиметра. Вътрешните страници, които са декоративно изрязани по периферията си, са с размер 16.5/ 25.5 сантиметра. 
С цел  да е повече от сантиментален, на паус отпечатах текстовете на песните, съответно на първия танц и тази , която е озвучавала момента на сватбената заря.

В албума вложих много. Не само картони, хартии, панделки и дантели. Там вградих и цялото желание на поръчителката да изненада, зарадва и трогне до сълзи младоженците. Нека им е сладък съвместният семеен живот! Честито!




































1 comment:

Маги said...

Чуден, романтичен, нежен! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...