Friday 24 February 2012

Елена


... и Le's Art Book ...

Тя ме върна няколко години назад, когато дъвките Love is бяха емоция, а сега са мил спомен.
Направила е серия от мини картички с тези емблематични за времето си комикси. РАЗКОШНИ са!


















Всички те са за голямото семейство на Лени. Това е толкова мило и ценно! Представяте ли си как ще грейнат детските очички, и не само те, когато им подарите малка, сладка, любовна картичка. Трябва да го правим по- често!

Разгледахте ли вече блога? Не?! Това е непростимо! Действайте! 
Тук на това местенце идеите са като буря в косите! 
Лени смело борави с различни техники , експериментира с идеите си и още повече изумява с тях. Ако знаете какъв книго- разделител видях там... а въртящата сватбената картичка ме накара да съжалявам че не съм имала повод да получа такава...
Направените от Лени неща са така зареждащи... а ентусиазма и желанието с което са изпълнени са видни от далече, дано са и поне 1/2 заразни, че да се реша да правя картички и аз ;)


6 comments:

goldie said...

О,Лени ми е любимка,макар да не го показвам често(с коментари)...но тя да си знае :)
Винаги има страхотни неща в блога и,които не могат да се видят другаде :)

vilini said...

Много ми харесва индивидуалността на
проектите и. Има една бебешка картичка в бяло и червено, която е толкова сладка..... , страхотни кукли, ръчна хартия, абе заслужава си да се види....

Маги said...

Ле, прави чудни неща. Винаги съм приятно изненадана, когато отворя нейния блог. :)

Le said...

Оооо прекрасни думи за мен, дълбоко ме трогна и представянето и оценката и коментарите.Толкова хубаво звучи всичко, че си давам сметка колко много струва всяко творческо начинание. Благодаря!

Green-Eyed Girl said...

Лени има невероятно въображение и не се страхува да го пуска на свобода. Харесва ми, че никога не си налага ограничения и не се спира, докато не постигне първоначалната идея на проекта си :) Лени, страхотна си!

Donika said...

Има невероятни попадения Лени, не твори непрекъснато... или пък твори, ама не публикува, но винаги е нещо нестандартно. Както се казва скрита лимонка ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...