Tuesday, 14 February 2012

Честит 14-ти {Free Printable}


Честит 14-ти февруари!
Нека пълним чаши с вино и любов и пием на големи глъдки,
всеки ден, всяка година...

Както знаете, преди близо месец, отправих предизвикателство на тази тема. Щастлива съм, че има какво да ви представя ( защото се притеснявах, че няма да има ;). Щастлива съм защото нещата, които ще ви покажа са МНОГО, всяко със своята историика и чар. Първоначално смятах да представя всички в един пост, но се отказах. Няма да въздействат така силно както ако се покажат самостоятелно, а и ще имам материал за публикуване седмица напред ;)
МОМИЧЕТА, благодаря от сърце за вниманието, коментарите, указаните връзки към блога и предизвикателството! Вие се превърнахте във муза и вярвам , че ще вдъхновите още много, много хора.Не всичко обаче може да бъде показано със снимки. Повярвайте, ще гледате и четете в захлас! Ще ви запозная с интересни и креативни дами. Повечето не познавам лично, но вече ги чувствам близки. Ще ги представя в реда на пристигането на писмата. Ще започна с Маги..., но това от утре ;)

За финал ще повторя пожеланието си: Нека оцветим любовта в цвета на виното и да и се радваме цял живот! Прегръщайте, целувайте, обичайте, нали знаете че всичко на този свят се връща ;)Това са моите валентинки за вас. Направени с много любов.


Поднесете ги на любимите си хора. Нужно е само да ги свалите и изпечатате върху картон.Аз използвах перлен картон със син отенък и ефекта е поразяващ. Дано и посланието на картичката да въздейства така ;)

P.S. Що за предизвикателство ще е ако няма победители?! Ще има... и още как! Ще съобщая решението си с представянето на последната участничка. В предстоящите дни ще виждаме 14 февруари през очите на 11-те участнички: Маги, Ади, Валя, Деси, Доника, Вилини, Ива, Лени, Роси, Ками, и зеленоокото момиче. За награди също ще говорим, но... накрая ;)

9 comments:

vilini said...

Честит празник, Вили. Гушкай, прегръщай и целувай любимите хора, че от утре те чака доста работа.

Маги said...

:) Честит празник, Вили!
Все с прекрасни неща са се включили момичетата в твоето предизвикателство. Ще намина пак утре. :)

Violet said...

Всичко което получих е УНИКАЛНО! Утре ще се видим пак, а?
Вили, гушкам и изяждам от целувки всички около мен, особено най-дребния :)А работата по блога за мен е такова удоволствие, че ме плаши ;)

kami_bonbona said...

Честит празник на всички! Много е интересно тук, Вили страхотно решение си взела... Весело изкарване и до утре :)

kami_bonbona said...

Забравих- благодаря за валентинката, много е сладка!

Violet said...

Ками, радвам се, че ти е харесала ;)Ще се видим утре... на познатото място, по следобедно време :)

Лени said...

Честит празник, Вили! Поздравления за успешно приключилото предизвикателство. Сигурна съм, че всички дами са се представили подобаващо и с нетърпение чакам да покажеш.

Hristovica said...

Честит празник,Вили!Честит да бъде и на всички останали момичета! Бъдете много обичани и ценени,вие го заслужавате!

*щурчо* said...

Честит празник, Вили!!
Чудесна идея, прекрасно реализирана. Съжалявам,че съм пропуснала възможността да се включа в твоето предизвикателство, но пък, ще наваксам, като се радвам на красотите, които ти ще ни представиш в следващите дни! Наздраве!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...