Tuesday 14 February 2012

Честит 14-ти {Free Printable}


Честит 14-ти февруари!
Нека пълним чаши с вино и любов и пием на големи глъдки,
всеки ден, всяка година...

Както знаете, преди близо месец, отправих предизвикателство на тази тема. Щастлива съм, че има какво да ви представя ( защото се притеснявах, че няма да има ;). Щастлива съм защото нещата, които ще ви покажа са МНОГО, всяко със своята историика и чар. Първоначално смятах да представя всички в един пост, но се отказах. Няма да въздействат така силно както ако се покажат самостоятелно, а и ще имам материал за публикуване седмица напред ;)
МОМИЧЕТА, благодаря от сърце за вниманието, коментарите, указаните връзки към блога и предизвикателството! Вие се превърнахте във муза и вярвам , че ще вдъхновите още много, много хора.



Не всичко обаче може да бъде показано със снимки. Повярвайте, ще гледате и четете в захлас! Ще ви запозная с интересни и креативни дами. Повечето не познавам лично, но вече ги чувствам близки. Ще ги представя в реда на пристигането на писмата. Ще започна с Маги..., но това от утре ;)

За финал ще повторя пожеланието си: Нека оцветим любовта в цвета на виното и да и се радваме цял живот! Прегръщайте, целувайте, обичайте, нали знаете че всичко на този свят се връща ;)



Това са моите валентинки за вас. Направени с много любов.


Поднесете ги на любимите си хора. Нужно е само да ги свалите и изпечатате върху картон.Аз използвах перлен картон със син отенък и ефекта е поразяващ. Дано и посланието на картичката да въздейства така ;)

P.S. Що за предизвикателство ще е ако няма победители?! Ще има... и още как! Ще съобщая решението си с представянето на последната участничка. В предстоящите дни ще виждаме 14 февруари през очите на 11-те участнички: Маги, Ади, Валя, Деси, Доника, Вилини, Ива, Лени, Роси, Ками, и зеленоокото момиче. За награди също ще говорим, но... накрая ;)

9 comments:

vilini said...

Честит празник, Вили. Гушкай, прегръщай и целувай любимите хора, че от утре те чака доста работа.

Маги said...

:) Честит празник, Вили!
Все с прекрасни неща са се включили момичетата в твоето предизвикателство. Ще намина пак утре. :)

VioletCloudlet said...

Всичко което получих е УНИКАЛНО! Утре ще се видим пак, а?
Вили, гушкам и изяждам от целувки всички около мен, особено най-дребния :)А работата по блога за мен е такова удоволствие, че ме плаши ;)

kami_bonbona said...

Честит празник на всички! Много е интересно тук, Вили страхотно решение си взела... Весело изкарване и до утре :)

kami_bonbona said...

Забравих- благодаря за валентинката, много е сладка!

VioletCloudlet said...

Ками, радвам се, че ти е харесала ;)Ще се видим утре... на познатото място, по следобедно време :)

Лени said...

Честит празник, Вили! Поздравления за успешно приключилото предизвикателство. Сигурна съм, че всички дами са се представили подобаващо и с нетърпение чакам да покажеш.

Hristovica said...

Честит празник,Вили!Честит да бъде и на всички останали момичета! Бъдете много обичани и ценени,вие го заслужавате!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? said...

Честит празник, Вили!!
Чудесна идея, прекрасно реализирана. Съжалявам,че съм пропуснала възможността да се включа в твоето предизвикателство, но пък, ще наваксам, като се радвам на красотите, които ти ще ни представиш в следващите дни! Наздраве!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...