Sunday 7 October 2012

Кутийка в черно & червено {Gift Box in Black & Red}



Декорацията на тази кутийка ви изглежда позната? Да, използвах цветето от предходния урок и декорирах щедро с текстови послания и панделка в черно. Малко нетрадиционен избор, но смятам , че всички използвани в кутийката цветове се допълват чудесно. На ръка направих и зелените цветни пъпки. Използвах полимерна глина и бижутерски шнур за събалцата. Черният център на цветето също е от фимо. Ровейки се в нета попаднах на руски сайт с приметни уроци за направата на захарни цветя. Там силно ме впечатли центъра на една маргаритка, който се прави много лесно. През парче тюл се 'притиска' топче от захарно тесто ( в моя случай от полимерна глина). След като се набразди прилично, тюла около него се изрязва плътно по ръба на получилата се форма. Ето ги и всички снимки, които направих на кутийката и детайлите за които ви говорих:























Кутийката "Специално за теб" е пълна с пожелания... за здраве, щастие, любов и късмет. А това какво ще подарите в нея е ваше задължение :) 

7 comments:

Veselina said...

Страхотни цветя, поздравления! Красота!

Addii said...

Прелест!

Мария Стоянова said...

Чудесна е станала - разкошна и цветна :-) Много, много интересна е.

Маги said...

Красота, Вили!!! Перфектно изпълнение! Детайлите от полимерна глина са чудесно допълнение!

bairozan said...

Червено и черно си е класика, а с тази богата украса човек трябва много внимателно да си подбере подаръка, който ще сложи вътре :)

Vili M. said...

Вили, кутийките ти са прекрасни, обмислени до последния детайл. А за цветята ... нямам думи :)

VioletCloudlet said...

Благодаря, момичета за отделеното време. Вашите коментари са безкрайно ценни.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...