Monday 26 November 2012

Телевизионен дебют


Казват какъвто бил Понеделника, такава ще е и седмицата ти. За мен той беше забавен и пълен с  емоции. Днес за първи път застанах пред камера, и кой е предполагал , че повода ще бъде моето хоби. Нека изкажа благодарностите си и тук основно към Гери и Мими. Гери ми 'сервира' новината в последния момент и нямах много време за реакция, но така е по- добре. На нея също и желая късмет, а успеха е неминуем след това , което е подготвила ;) Ако трябва да опиша дебюта си с две думи ще бъде 'пълна лудница'. Лудница в мислите ми, че и в студиото. И ако се питате какви трябваше да са аксесоарите върху , които така усърно забивах иглата ( или без конец или с конец без възел ;))) то нека ви ги покажа:








Вече са познати като идея, но нямаше какво друго да подготвя така светкавично. Кадрите са сурови и необработени, но днес фотошопа отказва да ми съдейства ;) Да си гледа работата... това не значи че няма да покажа и брошката до която не стигнахме в предаването. Подготвих я като резервен вариант ако ми остане време, а то се оказа кът ;)





Хубаво, че не стигнахме до нея впрочем, зашото и без друго мъжката част от водещите се бяха разгорещили и кой знае какви аналогии щяха да направят ;))) Иначе брошката е много симпатична. Наполовина оцветени със златен акрил желъди, есенни листа от филц и панделка от кожа... И гердана, и гривната, и брошката ще бъдат част от коледните подаръци за близки и приятели.

Освен всичко показано до тук бях подготвила и дантелени диадеми, които останаха малко незавършен проект. Тях ще покажа по нататък , когато намеря време да ги завърша.

А сега и линк към самото предаване... Не се смейте! Операторите знаят как да накарат една жена да се ядоса... защо никой не ме попита от коя страна да снимат, кой профил да хванат... ;)))



8 comments:

Ivaalex said...

Прекрасни украси, Честит дебют. Успех в домашната Коледа.

Мария Стоянова said...

Чудесен телевизионен дебют Вили. Аксесоарите бяха уникални и много стилни, но щом са правени от теб - то си беше ясно ;-) Изглеждаше спокойна и засмяна, а профила определено беше много чаровен ;-)

BEARKIS said...

Ще се върна да гледам на спокойствие,като ми остане време,че бях заслепена от Бен Крос:)))Поздрави за дебюта и вдъхновена седмица!!!!

Маги said...

Както и във фейса ти писах, беше много сладка и се представи чудесно! Герданчетата са чудесни, жалко че не остана време за диадемката. Брошката е уникално сладка!

vilini said...

Ей, страхотна новина.Поздравления!
Остане ли ми мъничко време веднага ще хвърля едно око на предаването.
Голяма красота!!!

Unknown said...

Вили,Вили...вече ще си нашата медийна звезда!!!Вчера не успях да ти пиша,но днес те поздравявам,нещата са прекрасни които правиш,знаеш колко ти се радвам,но...брошката ми обра точките,страхотна е,влюбена съм в нея:)Поздрави и очаквам още от домашната ти Коледа :)

Miss Emerald said...

Уникални са и ти се справи уникално добре като първо заставане пред камера! Поздравления още веднъж!

bairozan said...

Поздравления! Изборът на дантела е супер, със сигурност ще използвам идеята :), а брошката е много красива!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...