Monday 10 December 2012

Коледно дръвче с аромат на кафе { Christmas tree }


Дали едно коледно дръвче може да расте и вирее 'засадено' в чашка с кафе? Не? Да бе! Може! Или поне моето го умее... То , моето, е добре възпитано и много културно. И това е така защото е направено с любов ;) Използвах хартия върху която залепих парче плат. Изрязах къдрави кръгове с различна големина и ги степенувах върху предварително раирана с бронз пръчица. Забодох го в чашката пълна с кафе на зърна и сега чакам реколта ;)





Ако моето дръвче ви е пленило с чара си, то направете си кафе и ме гледайте утре отново по БНТ в 'Денят отблизо с Мария'. Сега ще ви оставям с пожелание за приятна вечер, доколкото е останало от нея, и с линк към днешното предаване, където правих коледни венци. Бъдете търпеливи и изчакайте минутките посветени на коледната работилничка.

7 comments:

Anonymous said...

Страхотно е това дръвче! Два символа, които свързвам с Коледа: Дръвчето, то е ясно :), а аромата на кафе - топла къща, каминка, уют, спокойствие - това е Коледа :).

Toni said...

Дръвчето е много сладко и оригинално! Аз не пия кафе, но ароматът и външния вид ми харесват много! А така "засадено" дръвчето носи много настроение:)

bairozan said...

Не знам как ще смеля това изобилие от идеи :) Идеална украса за маса, бюро - страхотна идея!

Маги said...

Вили, браво, момиче! Страхотно изобилие от идеи! Днес успях да те гледам. Справи се блестящо! :)

Маги said...
This comment has been removed by the author.
Didi Georgieva said...

Страхотна си!Продължавай в същия дух!

CraftyEllie said...

Страхотно дръвче! Утре ще с купя кафе, за да "засадя" едно и аз :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...