Wednesday 5 December 2012

Туту калинка, с диадемка и брашка... { Tutu , Headband , Pin...}


Днес малката, сладка Берин, дъщеричката на Нарин, има празник. Става на една годинка! Много обичам рождените дни! Берин също ми е слабост ;) По поръчка на майка и и спретнахме туту калинка, с диадемка и брошка за първата годинка. С такава лекота изработих всичко , защото налице беше 100 %- вото ми желание да не разочаровам Нари и да зарадвам Бери. 














Нямам търпение да зърна Бери в празничната и одежда, било то и на снимка. Знам , че майка и ще сподели емоциите и подготовката си в снимки и ви съветвам зорко да следите за това - www.madeitinhome.com
Мила, Бери, ти вече си на годинка и си на прага да опознаеш света такъв какъвто е- пъстър и красив! Безгрижно детсво ти желая, много усмивки и палави игри с батко Ати. Знам, че един ден ще превземеш света ;) А на мама, тати и бати пращам прегръдки защото празника е и за тях! Обичайте се!

6 comments:

Deni said...

Страхотен комплект, особено ме плени пачката на черни точки!

bairozan said...

Ау, разкошни са! Представям си колко сладко ще й стоят!

Unknown said...

Толкова е мило,това ще е най-сладката малка калинка!!!Очакваме фото от сладкишката,а на теб ти пожелавам притно прекарване и порции много,порции светещи детски очички!!!

Маги said...

Аууу, Вили, много са сладки! Браво! И аз нямам търпение да видя Бери с тях.

vilini said...

Бери ще е най-прекрасната калинка!!!

CraftyEllie said...

Вили, чудесни празнични аксесоари! И аз се надявам да успея да зърна рожденичката накипрена с тях!Да е жива и здрава и все така стилна :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...