Thursday 24 October 2013

Розово албумче за бебче


'В' като Вивиан... 
В този албум- дневник вложих душата си ... Хартийте са нежни и красиви, а комбинирани заедно са чудесни за бебешко албумче. Модела на албума сякаш е предпочитан и от мен самата. Харесвам допира на двата листа твърда корица. С тях дизайна е раздвижен и многослоен, което грабва от пръв поглед. Елементите за декорация не са много за да не избягам от идеята за семпъл , но категоричин вид. Орнаментната рамка е от бирен картон , който покрих с ембосинг пудра. Така я направих бяла и структурна. Ефекта от рамката се допълва от нежността на завързаната панделка... албумче за фея, казвам ви ;)









След като отвържем панделката може да започнем да разлистваме албума... Под мини корицата е скрита импровизирана рамка, където да се помести първата снимка на новороденото:






Под голямата корица се крият 12 семпло декорирани розови листа- по един за всеки месец. Под прегъвката има място за кратки бележки- що за дневник ще е иначе ?! Разбира се добавих и хартиено пликче за малки спомени ( грижничката от родилното, кичурче коса от кръщенето, свещичката от първата торта...)






В края има и допълнителни листа за бележки или първите "драсканици" на Вивиан...









Бъди благословена , Вивиан! Бъди фея на нежността и красотата!



2 comments:

Биляна Казакова said...

Наистина е албумче за фея! Прелест!!!

Bo said...

Истински розов разкош!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...