Monday 14 October 2013

Албума на София { Sofia's baby album }


Имали ли сте моменти в които сте се чувствали неуверени и притеснени дали ще се справите и дали ще оправдаете очакванията на даден човек, който за вас е заряд, който е професионалист в сферата си и гледа като такъв на живота. С Жени не се познаваме лично ( все още ; ))) , но я усетих като човек. Тя е фотограф със стил, на който силно симпатизирам. Освен възхищение изпитах и неувереност , тогава когато ми поръча албума за София. Дали щеше да е така фин и красив като образите, които излизат от обектива й ?! Дано ;)))
Проекта е изпълнен изцяло от бирен картон, облепен, декориран, обшит с красиви дизайнерски хартии. Обхванах цялата първа годинка на бебето със страница за всеки месец. Размерите 21/21 сантиметра позволяват поместването на поне две снимки на страница, като в повечето случаи има възможност и за повече , изхождайки от всичките джобчета и допълнителни декоративни сгъвки.









В джобчето на вътрешната корица може да се скрие писъмце към малката София. А на прозрачния лист за първия месец родителите ще запишат ръста и теглото на бебето. Има и доста място за бележки и съветвам да се използва по предназначение. Не се страхувайте да пишете в албума. Целта е когато го разгръщате след време да се връщате ясно към спомена :)


Дантелата е навсякъде... Красота...









Страничките за втория и третия месец са еднакви на пръв поглед , но всяка крие своите тайни. В едната има вградено джобче с издърпваща се основа, където може да се залепят още две снимки и да се впишат още подробности под формата на бележки.








Искам да споделя откъде най- често черпя вдъхновение за бебешките си проекти. Това са всякакви песнички и стихчета, които могат да влязат в употреба и да се впишат в дизайна. За албума на София харесах песничка за цифричките. И понеже тя и родителите й са далече от родината вярвам , че освен всичко друго тя ще носи и сантиментална стойност.



































Доволна съм от албумчето на Софи. Дано и вие го харесате, но най - вече си пожелавам след време порасналата София да си го обича и пази и показва с гордост. Да го разгръщат с Жени и родителите си и да се смеят с глас на сладките муцунки.


Усмихвайте се, хора <3

7 comments:

Маги said...

Много е бонбонесто, Вили! Харесва ми много комбинацията на розово и сиво.

arcadia said...

Великолепно е! Най-прекрасното, което виждам!!! Браво, Вили - респект!

Биляна Казакова said...

Нямаш причина за притеснение! Великолепен е! Този път си надминала себе си - и като цветове, и като изработка. Моите адмирации!

Nelly's handmade said...

Вили, това ми е най-най-най любимият твой албум!!! Много е нежен, интересен и съм сигурна, че София ще се гордее много с него :)

Поздрави! :)

VioletCloudlet said...

Благодаря момичета! Истината е че и аз съм доволна от резултата ;))

Dess V said...

Разкош... Красота... Много са думите, които могат да го опишат! Просто е превъзходен Вили!

Александър Динчев said...

Много красива изработка, личи си, че с много внимание е направено всичко!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...