Saturday 3 May 2014

Сватбена декорация { Wedding Decoration }


Днес е сватбата на Мирена и Христо! Да им е горчиво! Щастлив семеен живот и безмерно щастие! По тяхна поръчка изработих книгата за гости и кафеза за парични подаръци. Основен цвят е белия, а розовия е допълнителен. Дантелата и сатенената панделка заедно с ръчно изработените цветя са основен акцент: 






Първоначално смятахме да ползваме картонена кутия, която да декорирам за целта, но след подхвърлената ми идея от моя близка дружка теменужка за кафеза, без да мисля се съсредотоших върху това.  Много по- красиво и нежно е според мен от онези картонени "касички", а и възможността за втори живот е по- лесно приложима. Кафеза освен спомени от сватбата ще носи и красотата в дома под формата на тиха декорация. Цветята са на щипка, така, че да може да се ползват директно и за друго... като начало ще са декоративен елемент и върху кошничката с късмети, а в последствие и за брошка може да се ползват. 











Книгата беше едно от основните ми притеснения в проекта... Облякох я в сатен и декорирах така, че да я обвържа с кафеза. Знам, че това е скъп спомен от сватбеното тържество и се постарах да остане такъв и в очите на гостите... нали те ще запълнят страниците й!
















А това са заготовките, които направих в последния момент. С тях Мирена ще декорира ритуалните свещи и чаши:








На добър път , семейство!

1 comment:

Kati said...

Невероятна нежност и красота...
Щастлива булка!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...