Tuesday 21 February 2012

Доника


Здравейте!
Слънце навън и в сърцето, какво по- хубаво?! 
... и втори риторичен въпрос: Кой не знае arty-mark.com ?! 
Със сигурност всеки, който се занимава с 'нещоправене' познава и Доника :)
Бях супер, мега , приятно изненадана, когато видях картичката и, 
оцветена в цвета на любовта:


Голямо рязане е паднало, но.... си заслужава и до последното парче  хартийка! 
Цветя, пеперуди, червено и бяло... 





И за да разберете защо е подходила в тази комбинация, хвърлете един поглед на вече отминалата игра 33. Предупреждавам, в arty-mark.com ще бъдете предизвикани
 с интересни креативни игри , в които няма как да не се включиш ;)




Доника, имаш златни ръце! 
Радваш и сърцето и душата с нещата, които правиш!
МНОГО, много благодаря за участието ти!

8 comments:

vilini said...

Разбира се, че я познавам. Е само от интернет пространството, но това е достатъчно за да кажа, че честичко се отбивам за да се порадвам на нейните творения.Надявам се някой път да се включа в интересните и предизвикателства.

Green-Eyed Girl said...

Дони е уникална, наистина. Пълна е с идеи и подозирам, че ако има възможност да реализира всички, ще ни скрие шапките :))
Картичката, която показваш е много нежна, сякаш е от дантела...

Le said...

Доника, наистина няма как да не я забележиш и запомниш, каквото и да значи това във виртуалното пространство. Много смела и креативна!:)
А твоето представяне за всеки е много достойно и класно наистина. Всеки ден влизам да видя всички през твоя поглед. И докато преди не пишех коментари в блога, а те следя от сума време насам, сега направо съм нетърпелива:)

kami_bonbona said...

Мен също ме плени този проект веднага щом го видях..Красота до n-та степен. А Дони е супер супер мила и готина.Поздрави!

Donika said...

Лелеее каква изненада за мен! Момичета направо съм трогната. Благодаря ви на всички за прекрасните думи, знам че са искрени и вярвам в това. Направо незнам какво друго да кажа от вълнение. Поклон пред всички вас и пред Вили за представянето!

Маги said...

Дони, прави прекрасни неща и винаги измисля интересни предизвикателства. :)

VioletCloudlet said...

Моля, моля, благодарностите ги изказвам аз :) ... Кой ви е виновен , че сте креативни и талантливи?! За мен е чест и твърдо стоя зад всяка изказана дума за всяка от вас!

Valchen said...

Наистина прекрасно представяне за една толкова позитивна дама - с много лъчезарно присъствие в блог-пространството! За мен винаги е удоволствие да надниквам в блога с игрите, които измисля за нас, въпреки че не винаги имам достатъчно време да участвам в тях или поне в гласуването!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...