Friday 2 November 2012

Месец по месец... първа годинка { Welcome Baby }



Месец по месец... първа годинка- така реших да озаглавя албума върху който работих тези дни. С нетърпение чаках появата на това бебе- то е вдъхновение не само за родителите си, а и за близки и приятели. Винаги в такъв момент се започва със суета около бебешките подаръци, сладко, а?! Аз от самото начало знаех какво ще изработя за НИКОЛА. Вярвам, че ще се хареса на всички:







Албума е с твърди корици, декорирани с цветни хартии. Няма как десена на точки да не е водещ, що за албум ще е ;) Акцента е НИКОЛА и звездите около него. Нека грее силно и осветява дните на семейството си. 




















... много снимки, много нещо. Но така е и повода си заслужава! Албума е със спирала, като всяка дупчица правих на ръка- предценете дали е по силите ви преди да се захванете защото е мноооого пипкаво. Спиралата украсих с различни панделки и дантела, като сложих и звънчета ( любезно предоставени ми от Мила <3 ) символизиращи не бебешкия плач, а детския смях. Вътрешните страници  са от плътен и с много приятен релеф картон. Може да бъдат поместени 24 снимки с размер 10/15 , по две за всеки месец. Месеците са разделени с по- малки страници. На лицето им съм дала възможност да се записва теглото и ръста на бебето, месец по месец, както и да се впише кратка сантиментална бележка. На гръбчето има джобче с календар на месеца. Така майката на НИКОЛА може да огради датата на снимката, която ще залепи за конкретния месец и може да запише спомен на бележка , която да прибере в джобчето. За финал, но за мен начало вдъхновение е стихче от Леда Милева. То се казва Звездице - сестрице и предполагам се досещате защо звездите са водещ елемент в дизайна и изработката на този албум. 
И понеже публикацията стана мноооого дълга , другото което исках да покажа ще го сторя следващия път. Вярвайте заслужава си! Всичко бебешко си заслужава! 

Приятни почивни дни, приятели. Радвайте се на малките неща в живота, защото те растат и стават големи ;)

Simon Says Stamp and Show
Card Mania: Oh, Baby

7 comments:

Unknown said...

Много труд ,но си е заслужавало всяка минутка,която си отделила!Поздравления за цялостната концепция,обичам точките а и тези звездици са си точно на място,нали всяко малко човече е звездата на мама и тати!Финалните ти думи са много,много точни!

Мария Стоянова said...

Чеден е станал Вили, наистина работата върху него е била пипкава и определено не е за всеки, а ти си се справила страхотно. Много е хубав и ще бъде уникален спомен след години, на малкия сладур :-)

Диляна said...

Вили, прекрасен албум - нежен, изчистен и много стилен! Сигурна съм, че и малкият Никола ще го оцени, когато порасне :-)

Dan said...

Great project, I really love the mustard and teal colour scheme. Thanks for joining us for this week's Simon Says Stamp and Show Challenge!

Miss Emerald said...

Вили, направила си един невероятен звезден албум, който ще бъде и изключително полезен, не само красив! С огромен интерес и внимание разгледах и прочетох цялата публикация и съм възхитена не само от него, но и от твоето търпение да направиш дупчица по дупчица отворите за спиралата. Не съм сигурна, че бих могла да сторя подобно нещо. Много хубави хрумки си вложила! БРАВО!

Маги said...

Вили, създала си уникален подарък! И албума и картичката са толкова перфектно направени и с такава любов, вижда се!Поздравления и за поставянето на спиралата. Просто съм очарована от всичко, което си направила по този толкова мил подарък.<3

bairozan said...

Очарователен подарък! Премислила си всеки детайл, използвала си любимите си десени - сигурна съм, че емоционалният заряд на този подарък никога няма да се изчерпа :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...