Thursday 10 January 2013

Мама на двама { Mom of two }


Мама на двама ... това е първия етикет, който бих лепнала на това магнитче за хладилник. Правих го дооооста отдавна, около преди 2 месеца, но едва сега го подарих и снимах. Хареса се! Да ви призная закачката е интересна и бих продължила да работя в тази посока при първа възможност. То ще е спомена за моята приятелка , мама на две малки юначета, за момента в който се е появил и вторият й син... Вярвам всеки път щом отваря хладилника ще гледа двете грахчета обвити в пашкула и ще се усмихва сладко, сладко, както тя си знае!







С това магнетче ще добавя нов артикул в магазинчето си. Заповядайте ;)

6 comments:

Toni said...

Страхотна е тази шушулка грах! Толкова сладко и оригинално! Невероятен подарък!

Petrа said...

Определено трябва да продължиш да работиш в тази посока! Страхотни ти се получават! И това магнитче и брошката-лютата чушка (на която съм притежател :) ) имат такъв подсмисъл и направо ти става готино да си ги носиш или просто гледаш, и само ти да си знаеш за какво става въпрос! :)

VioletCloudlet said...

Благодаря ви , момичета!

Стефка said...

Много вълшебство в една малка шушулка! Очарователна е! Усмивки.

CraftyEllie said...

Ах, Вили, страхотна е просто...толкова малка и обикновена шушулка с такова голямо значение :) Запазвам си правото да си поръчам и аз една... живот и здраве напролет :)

Маги said...

:) Вили, ама как ги измисляш толкова сладки тези неща?! Първо беше "Лютата чушка...", а сега тези грахчета. Улучила си в десетката със тази асоциация. Браво!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...