Thursday 17 October 2013

Журнал за приятелството... { Friendship art journal }


Човек е част от себе си. Останалата част са неговите приятели...
Така звучеше една мъдрост мернала се някъде в интернет пространството и аз веднага и намерих приложение- арт журнала , който правих за Нарин. С приятелки трябваше да я изнeнадаме и да подготвим нещо за спомен. Довериха ми се и изработих това. Използвах чудесни хартии, за което благодаря на Софи. десените са феерични и артистични също като притежателката на журнала. Модният ментов цвят съчетах с корал... Включих дантела и приших едни пеперудки, които имам от години ( те са ми подарък от Маги )


Журнала е пример за това , че няма нищо страшно в това да работиш с повечко цветове и десени.








На вътрешната корица има джоб с етикети, на които да впишем пожеланията си към Нарин. Като всеки арт журнал и този си има джобчета, пликчета за разни нещица...


... декоративни странички, под които се крие вдъхновяваща мисъл или афоризъм...





Журнала е с около 80 листа, където може да се вписват хиляди неща, да се нахвърлят идеи, да се поместват снимки... Халките позволяват добавяне на допълнително съдържание и аз реших да споделя с Нарин една изрезка от списание с рецепта за коктейл, който да и напомня за мен и родината щом и домъчнее. Момичетата допълниха с техни си изненадки ;)











Един арт журнал е чудесна идея за подарък! Така създаваш връзка и спомен. Персонализираш пожеланията си! Получателя може да го пълни със спомени под формата на снимки и бележки, да запазва попаднала му в ръцете статия от вестник или списание, която иска да запази, да драсне някоя творческа идея за да не я забрави...
Скъпа Нарин, това сме ние -твоите БГ дружки, а останалото си ти :)))

5 comments:

Биляна Казакова said...

УАУ!!! И идеята, и изпълнението са уникални! И много вдъхновяващи! А крайният резултат е просълзяващ. Накара ме да помисля за своите си приятели и затова, каква голяма част от мен са те! Благодаря ти, Вили!

нарин said...


Вили, не мога да опиша с думи колко бях очарована и развълнувана от този прекрасен подарък, когато го получих от Изи и Кали, ден преди да замина. Бях толкова разтревожена и замислена в този ден - а вие ме накарахме да повярвам още веднъж в приятелството! :*
Благодаряяяяя!

Маги said...

Ех, Вили, да съм знаела, че правиш нещо толкова красиво за Нари, щях още да допринеса. :) Страхотен подарък сте й поднесли! Много цветен, свеж и разнообразен, точно като приятелството.

Dess V said...

Ехаа, страхотен е - и идеята и изпълнението, всичко! Остави ме без думи!

Sophie said...

Ти си вълшебница! Мога само да уча от теб- като например как да успявам да превърна всяко късче хартия, което ми попадне, независимо от цвят и стил, в спираща дъха красота...Поздравления за реализацията, прекрасно албумче!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...