Tuesday, 4 February 2014

Цирк- покани и книга албум { Circus invitations and guest book }Честита първа годинка на братлетата Ади и Нико! Нака носят радост в сърцата на семейството си и приятели.

По повод празника изработих поканите и книгата албум за малките рожденици. Майка им, жена с ясна представа за това какво иска, не за първи път ми се доверява, а аз не за първи път ще и благодаря  ;) Толкова приятно беше времето през което се носех на цирковата сцена ;) Нямах търпение да споделя тези цветни моменти с вас, но търпеливо чаках празника на братчетата за да не разваля изненадата. 

Основните цветове са синьото и червеното, а главната роля се падна на лъва ;) Поканите са като плик, в който майката ще прибере снимка на братчетата от специално организираната за целта фотосесия. Така всеки гост освен оригинална покана ще има и скъп спомен. В книгата има 15 листа от цветен картон, където е предвидено място за снимка и пожелание...

Всичко е като в приказка. Първият рожден ден на малките герои го заслужава !

Книжката и поканите може да харесате във Facebook:

https://www.facebook.com/violetcloudlet

А ето и линк към магазинчето ми, откъдето може да направите поръчка за изработка на подобни :
http://10fingers.bg/site/products.php?product=34662

2 comments:

Vesi said...

Страхотни са, толкова весели и слънчеви

Маги said...

Вили, страхотни са и замисъла и изпълнението! Браво! Видях и страхотната фотосесия! Поздравления и за майката, която освен, че си има страхотни сладури има и отличен вкус! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...