Sunday, 9 February 2014

Албум и календари с делфини { Dolphins photo album and calendars }


Този албум и тези календари са ми легнали на сърцето още от момента в който ги поръчаха... Зори не изказа желания... единственото, което много искаше бяха делфини. След като сподели и дигиталния набор от хартии и елементи , които да ползвам за база на работата си съвсем се отнесох. 
Хора, докато се занимавах с дигитален скрапбукинг имах кумири и любими дизайнери, които и до днес са мое вдъхновение. Emeto Designs е една от тях. Стила й е разпознаваем и неподражаем. Такава усмивка изгря на лицето ми, когато Зори каза, че е получила разрешение да ползваме дигиталния 'кит' Catch The Waves за целите си <3 ( при работа с дизайнерски дигитални хартии и елементи е задължително да се обърне внимание на това за какви цели може да се ползват- лични, комерсиални , ръчно изработени неща в единични бройки... )
Започнах с албума... Толкова морски, толкова синьо- зелен... истинска приказка за щастието! Календара на Емо е еднолистен с размери близки до формат А3. Подбрах си хартиите, подредих си елементите, направих си месеците и датите и стигнах до показания вариант. Ползвах Photoshop за целта и след като бях готова с дигиталния файл го отпечатах . Подплатих с бирен картон за да стане стабилен и завързах панделка , с помощта на която календара да краси стената в дома на бабите ;)))
Албумчето и календара може да харесате във Facebook:

https://www.facebook.com/violetcloudlet

А ето и линк към Pinterest, където да 'архивирате' публикацията:


http://www.pinterest.com/pin/2462974770471787/


1 comment:

Vesi said...

Страхотни са, това синьо и тези делфина, чак на мен ми се прииска да плувам с тях :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...