Thursday 13 February 2014

Албум на приказката { Fairytale's Album }


'Албум на приказката' е заглавието , което ми подаде поръчителката. Тя искаше албум , с който да изненада приятеля си за празника на влюбените. Мога само да предполагам колко красив е станал след поместването на снимките им. Тя нямаше изисквания за цветовете, довери ми се изцяло. Сподели единствено за страстта на момчето към стари монети, миньоните от " Аз проклетника" и Apple...
Албума е решен в 12 страници, с джобчета и сгъвки... Освен дизайнерските хартии ползвах и текстил, рамка от полимерна глина, пендари... Харесва ми да работя със структурна паста и я ползвам за основа под рамката....























































Албума стана един артистичен любовен журнал, който ще съхрани една красива и сладка приказка. Дай Боже на всеки любов в сърцето и вино в чашата... ей така за здраве ;)

Каня ви да разгледате магазина ми в 10fingers, да споделите впечатленията си във Facebook или да запазите публикацията с албума в Pinterest.

4 comments:

Iv's Pavilion said...

Вили, момиче, вниманието ти към детайла в този албум е УмОпомрачаващО! Не само като цветова комбинация, но и като изпълнение, попада в моя топ 3.
Просто страхотен, страхотен, страхотнА! :) <3

Toni said...

Красота, стил и класа виждам в албума ти! Браво, Вили, много ми харесва. Особено нетрадиционната цветова комбинация.

Ellie said...

Вили, винаги се радвам на твоите албуми, но от този просто не мога да откъсна очи! Невероятен е!

Маги said...

Вили, думи нямам направо! Уникален албум!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...