Saturday 1 December 2012

Коледен календар { Advent calendar }


... Аз много имам за писане, но време нямам за това, така че ще бъда кратка... Календара, с който ще отброяваме дните до Коледа е магнитен. Мястото му е на хладилника ( какво по- добро от това ;) Всяка сутрин ще прибираме по едно магнитче с настояща дата ... и така до Коледа. Колебаех се силно с каква форма да са елементите, но накрая стигнах до тази- коледен герлянд от 25 малки флагчета в рае. Използвах полимерна глина в бяло и червено- месих, точих, рязах, пекох....








Накратко ще ви запозная и с другата си идея , която ще търпи развитие през целия Декември. Всеки ден ще бъде сниман и документиран така че Коледата на 2012 да бъде събрана в един скрапбук албум. Дано да се получи ;) Днес с Алек бяхме на Коледна работилничка , организирана в ИКЕА. Беше весело и забавно. Направихме си снежен човек, който нарекохме шериф Пуканка ;) 












Слънчева и завидно топла декемврийска събота ви желая...

4 comments:

Маги said...

:) Много готин календар, Вили! Браво на Алек! Сръчко като мама! :)

Desi said...

Страхотни сте, Вили! Календарът е супер, шериф Пуканка - също! Много ви се радвам, да знаеш! :)

kami_bonbona said...

Оооо магнитчетата са прелестни Вили :) както и Алек! Много ми харесва идеята за коледен албум, ще следя с интерес какви ги вършите :Р Поздрави!

Miss Emerald said...

Хи-хи, ти ни показвай уникалните красоти, които твориш/ите, а пък и ние ще бъдем доволни и на малко думички. Красотите, които показваш, говорят сами за себе си. Този календар е толкова готин, празничен и е страхотна хрумка! А шерифът ви е просто уникален!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...