Thursday 27 December 2012

У дома за Коледа { Home for Christmas}


Няма по- семеен и топъл празник от Коледа! Няма! По този повод нека изразя благопожеланията си към вас и вашите семейства- Обичайте се! Бъдете здрави и сплотени, радвайте се на щастието и оцветявайте ежедневието в багрите на дома!

Ето , че и тази Коледа отмина... идва Новата година! Празници, празници... аз не се оплаквам ;) Подробностите около Домашната ни Коледа ще ги спестя... беше семейна и красива по свое му. Ще споделя обаче една част от нещата които правих като поръчки за коледни подаръци. Обичам да се шегувам, че за първи път от дълги години  не съм пекла тематичните за празника меденки защото във фурната нямаше място .... пекох къщички от глина в несвяст :) Освен от глина имам и от плат... С такова желание и любов ги създавах обаче, че никой от момчетата у дома не се оплака от липсата на коледни меденки:














Къщичките с послание се оказаха много подходящи за подарък и затова може би поръчителките не се ограничиха с по една бройка ;))) Смятам и през новата година да ви радвам с такива.





Подобни пекох цял месец ;) Тези са последната дузина... за тази година. Пърстри и блестящи ! Преоткрих пайетите за себе си , дано съм съумяла да накарам и вас да ги погледнете с други очи. Иска ми се да съм била ваше коледно вдъхновение поне малко и да  съм дала тласък на желанията ви за Коледно творчество!

До скоро, приятели <3

8 comments:

Miss Emerald said...

Ах, тези къщички, тези къщички! Дали от плат, дали от глина, няма значение, толкова са красиви и толкова топлина носят в себе си. Вълшебни са! А пайетите определено ме накара да ги погледна с други очи и много да ми харесат в това им приложение!

Deni said...

Къщичките са много оригинални, а посланията им са толкова топли !Чудесен коледен подарък!
Весели празници!

vilini said...

Честито Рождество!
Прекрасни Коледни къщички!

BEARKIS said...

Пожелавам на теб и всички,почувствали топлината на твоите къщички,цяла година да се радват на уют и обич у дома!!!Поздрави!:)))

Mila said...

Вили, честито Рождество Христово! С пожелание за много здраве, късмет, домашен уют и усмивки за теб и цялото ти семейство!
Къщичките са страхотни!Златни ръце има това момиче ;)

Маги said...

Честита Коледа, Вили! Пожелавам ви още повече усмивки и само положителни емоции! Целувки

Kras said...

Вили,
честита Коледа!
Много топлина има в тези къщички. А този красив надпис с тампон ли се постига?
***Поздрави***

VioletCloudlet said...

Текста е изписан с текстилна боя на ръка и след това єзбродиран'доколкото умея. Може би ще е добре да кажа че ня пиша красиво и разчитам на готови шрифтове.... изписвам си текстчето във фотошоп, принтирам и трансферирам с индиго ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...