Friday 28 December 2012

Цветни диадеми { Colorful Flower Headbands }


Предполагам, че това ще е последната за тази година публикация и по този повод искам да честитя тук и сега настъпващата 2013 година. Дано за всички ни тя е още по- благосклонна, здрава и богата емоционално! Дано ни даде възможност да превърнем някоя наша мечта в реалност.... и така със всяка настъпваща година.
За да не залежават в папката на 2012, тези диадеми ще представя днес:














Това е само част от новата 'колекция', която ще показвам и доразработвам и през предстоящата 2013 година. Тези диадемки сигурно вече красят нечия детска главица :) Бяха поръчани като коледни подаръци. А ето и още две :








Съобразих ги с цветовите желания на поръчителката. Първата е за по- малка госпожица, а втората за аксесоар към ученическата униформа на по- голямата и сестричка. вярвам, че ще ги харесат и носят с усмивка.

От мен много прегръдки и приятни емоции около празниците.

ХОХОХО
Вили

8 comments:

vilini said...

Вили, хубави празници и на теб!
Диадемите са като за принцеси!
Но ми липсва манекена ти.......

Deni said...

Вили,диадемките ти са прекрасни- пъстри и свежи! Весели празници и на теб!

VioletCloudlet said...

Донка Балонка смятам да замени милият ми Крис, защото той вече не за това ;))) Ако някоя малка сладка и пухкава манекенка чете тези редове и има желание да се снима с моите аксесоари да пише сега , или да замълчи завинаги ;)))

Valchen said...

Много са сладурски диадемите, Вили! Просто са разкошни, чак на мен ми се приисква да нося такава, добре че имам дъщеря да избивам такива желания чрез нея;-) Пожелавам и на теб щастлива нова година, изпълнена с радост, щастие, късмет, много здраве и много такива красоти, каквито създаваш!

CraftyEllie said...

Вили, прелестни са! Трудно ми е да си избера фаворит.
Пожелавам и на теб и любимите ти хора една спокойна и щастлива Нова 2013-та! На теб освен това честит рожден ден (леко в аванс) с пожелание да си все така позитивна, креативна и да ни радваш с творенията си!
По отношение на манекенката - има шанс да уредим нещо :) Ще дам знак, като се заселим пак в София, ако дотогава не си е променила мнението :)

Маги said...

Хехе, много готина идея да ги снимаш а балони, Вили! Всичките са разкошни! Весело посрещане на НГ!:*

VioletCloudlet said...

Обичам ви!!! Ели, ще ви чакам с надеждата малката ми манекенка да не си промени мнението за манекенстването ;)

Mila said...

Честита Нова година, Вили!
С пожелания за много здраве и любов за теб и всички близки до сърцето ти хора! И разбира се година пълна с много вдъхновение и усмивки!
И още много, много красоти да сътвориш !:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...