Monday 3 December 2012

В името на едно писмо { Pencil with pom pon }


В името на писмото ни до дядо Коледа направих специални малки моливчета, които да внесат патос и коледен дух в повече... Моливчетата облякох с цветно тиксо. Запечатах с декупажен лак, и.... сложих по един пом пон. Толкова са сладки, че не мога да има се нагледам! Идва ми да пиша, да пиша, да пиша.... така че дядо Коледа да чете само моето писмо и ничие друго!!! Днешния ден ще правим това- ще обсъдим и запишем коледните си желания, а утре ще ги пуснем в пощата с надеждата да сме били достатъчно добри за да бъдат изпълнени ;) Децата не знаят програмата за деня, но са информирани че ще е специална и разбира се коледна! Ще изпукам пуканки, ще ги подсладя с кафява захар и канела, ще слушаме френскоезичния коледен албум на Селин Дион и ще пишем писмо с най- коледните моливчета на света!!!





Дано съм внесла вдъхновение в Понеделник ;)


Craft your passion Challenges - Challenge 139 SNOW

8 comments:

CraftyEllie said...

Вили, наистина моливчетата са свръх сладки и съм сигурна, че колкото и дълго писмо да напишете, Дядо Коледа ще го прочете с интерес и най-вече, ще изпълни желанията ви, колкото и да са те :)
Програмата за дена звучи многообещаващо, чак ми се прииска да съм наоколо и аз. Поздрави и много усмивки от нас!

Toni said...

Ох, наистина са невероятно сладки - да да им се ненагледаш. Сигурна съм, че денят ви ще е чудесен, Вили. Желая ви го от сърце!

Deni said...

Вили, моливчетата са супер сладки , децата със сигурност ще искат да напишат много писма с тях!

Hristovica said...

Страхотен план! Желя ви да го изпълните с много усмивки и страхотно Коледно настроение, което ще допълни и снега :о)

Маги said...

:) Много са сладки, Вили! Гледах преди малко и снимките. Сигурна съм, че е било голяма забава. :)

Ири said...

Ехе, моливчетата са страхотни :). Направо ми се приска и на мен да напиша писъмце до дядо Коледа :)

Anonymous said...

What a cute project and a great idea too.Love the snowy pom poms.Thanks for joining us at Craft Your Passion.Hope to see you again next week :D
Lisa x

Bonnie Irvine said...

Very sweet little pencil toppers! Kids of all ages would love them. Thanks for joining our Snow challenge at Craft Your Passion. I hope we see you again soon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...